Muut palvelut


Muut palvelut

LVI alan palveluiden lisäksi saat meiltä LVI alan tuotteita ja materiaaleja myyntipisteestämme Jämsästä.

Myynnissä on kaikkea kodin märkien tilojen kalusteista muttereihin ja tiivisteisiin asti. Voit tulla paikan päälle tutustumaan mm. myynnissä oleviin lämmitysjärjestelmiin.

Kauttamme onnistuu myös kylmälaitteiden huollot ja asennukset. Pyydä tarjous tai tule käymään paikan päälle.

Ota yhteyttä ›

Hydrauliikka-asennukset

Valmistamme letkuasetelmia mittojen mukaan malliletkuista ja mitoista. Tarjoamme myös sylinterien huollot ja korjaukset putkitusta unohtamatta.

Hydrauliikka-asennuksia meiltä tilaavat alueen maanviljelijät, metsäkoneurakoitsijat sekä paperi- ja metsäteollisuus yleisesti. Osaamiseemme luottaa mm. UPM, Patria, Elosen Leipomo sekä alueen ammattiopiston metsäalan koulu.

Teollisuuskaasut

Air Liquide Finland hitsauskaasupullot myymälästämme. Meidän turvalliset ja luotettavat ratkaisut käyvät monille aloille erinäisiin käyttötarpeisiin. Tehosta prosessiasi meidän teollisuuskaasuilla.

Pyydä tarjous soittamalla 0400 645 214 tai lähettämällä sähköpostia.

Sylintereiden huollot

Kauttamme löytyvät sylintereihin tiivistesarjat, nivellaakerit, männänvarret ym. tarvikkeet. Koeajamme huoltamamme sylinterit tarvittaessa. Pystymme laskemaan tarjouksen viimeistään siinä vaiheessa, kun sylinteri on avattu ja meille on selvillä, mitä sen sisällä on tapahtunut ja mikä on aiheuttanut mahdollisen vuodon.

Soita meille ja pyydä tarjous sylintereiden purkamisesta, kasaamisesta ja huoltamisesta.

Facebook Yhteystiedot 0400 645 214