Lämmitysjärjestelmät

Lämmitysjärjestelmät

Mietitkö, mikä lämmitysjärjestelmä sopii sinulle parhaiten? Oletko tietoinen siitä, että päivittämällä lämmitysjärjestelmääsi voit saada merkittävää säästöä aikaiseksi lämmityskuluissa?

Myymme, asennamme ja huollamme kaikenlaisia lämmitysjärjestelmiä Jämsän alueella. Meiltä saat ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput, maalämpöpumput, aurinkopaneelit sekä perinteiset puu- ja öljykattilat.

Autamme teitä päivittämään vanhan öljylämmitysjärjestelmän maalämpöön tai muuhun kustannustehokkaampaan ratkaisuun.

Ota yhteyttä ›

Säästöä ja ekotekoja lämmitysjärjestelmän vaihdosta

Tiesitkö, että kehittämällä lämmitysjärjestelmääsi olet mukana tekemässä ekotekoa? Päivittämällä lämmitysjärjestelmäsi 2020 luvulle saat selvää säästöä lämmityskuluihin. Tulemme aina kohteeseen veloituksessa tekemään kartoituksen nykytilanteesta. Saat meiltä kaikki ratkaisut lämmityksesi kehittämiseen.

Nyt voit hyödyntää myös jopa 4000 euron avustuksen, kun siirryt lämmitysjärjestelmästä toiseen. Autamme tarvittaessa myös avustushakemuksen teossa, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppuja löytyy vuoden 2020 loppuun mennessä jo yli miljoonasta suomalaisesta kodista ja loma-asunnosta. Millaisen ilmalämpöpumpun te tarvitsette?

Valittavana on useita Mitsubishin ja muiden merkkivalmistajien lämpöpumppuja. Löydät joukosta myös vesi-ilmalämpöpumput ja muut lämmitysratkaisut, joilla parannat nykyistä järjestelmää ja saat selvää säästöä lämmityskuluihin.

Ilmalämpöpumppu on loistava keino lisätä lämmitystä talvella ja parantaa viilennystä kesällä. Luota asennuksessa ammattilaiseen ja sovi riittävän usein tehdystä huollosta, jotta uusi ilmalämpöpumppusi kestäisi maahantuojan antamat lupaukset.

Maalämpö

Tiesitkö, että maalämpö valitaan usein uudeksi lämmitysmuodoksi silloin, kun öljylämmitystä ollaan vaihtamassa uuteen? Olemme vaihtaneet vanhat öljykattilat maalämpöön lukuisissa kohteissa.

Maalämpö on öljyä halvempaa ja kuluttaa vähemmän luontoa. Maalämpö sopii erinomaisesti kaikenlaisiin kohteisiin, jonne se voidaan rakentaa.

Maalämpö voidaan asentaa uudiskohteiden lisäksi myös saneerauskohteisiin. Maalämpöä voidaan käyttää myös vesipattereissa, vaikka sen suurimmat hyödyt saadaankin lattialämmityksestä.

Pyydä meiltä tarjous vanhan öljykattilan ja öljylämmityksen vaihtamisesta maalämpöön.

Facebook Yhteystiedot 0400 645 214